Zabava

14. Mega Music Awards

Zadarsko-filipjanski bluzeri Jeremiah's, primili priznanje za najbolji mladi bend 2017. godine

Zadarsko-filipjanski bluzeri Jeremiah's, primili priznanje za najbolji mladi bend 2017. godine

Zadarsko-filipjanski bluzeri poznatiji kao Jeremiah's, u četvrtak su u prepunom zagrebačkom klubu Hard Place primili priznanje za najbolji mladi bend 2017. godine.

Ovo je još jedno priznanje nakon nedavne pobjede na Croatian Blues Challenge u Zagrebu čime se bend plasirano na Internacional Blues Challange u Memphis, SAD-u koje se održava u siječnju, 2018.

Jeremiah's uskoro izdaje album imena "Time to Rob" a početkom prosinca dogoditi će se i premjera glazbenog videa za pjesmu "Monkey" koja jasno pokazuje da ih ne određuje samo blues već fuzija raznih žanrova.

Sljedeći koncert održat će 8. prosinca u sklopu zagrebačkog Adventa u Arheološkom muzeju, Zagreb.

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah's, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom.

Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov)- bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po festivalima i klubovima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na prvom albumu u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu. Zvuk albuma koji broji 7 autorskih pjesama je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja. Uskoro iz postprodukcije stižu Jeremiah's!


Reci što misliš!