Zabava

u eteru

HR top 40: Bebek i Oliver već sedam tjedana na samom vrhu

HR top 40: Bebek i Oliver već sedam tjedana na samom vrhu
Ivo Čagalj/Pixsell

U svom prvom tjednu na top listi HR top 40 Bebek i Oliver s duetom 'Ako voliš ovu ženu' zasjeli su na sami vrh ljestvice i tamo se zadržali već sedam tjedana.

Na drugom mjestu još uvijek se nalaze Neno Belan & Fiumens s pjesmom 'Zvijezda mog sna', dok su u top tri stigla i Pravila igre sa svojom 'Muškom suzom'. Vatra i 'Sekvoje' i ovoga puta su na četvrtom mjestu, a peti je Marko Kutlić s prvim samostalnim singlom 'Srce se spasilo'.

Najviši ulaz liste zabilježila je osječka grupa Fluentes s novom pjesmom 'Kraj''. Uz Fluentes novi na listi su i 'Tamni jorgovan' Darka Rundeka, 'Vidi se iz aviona' mlade Domenice te 'Oči nikad ne stare' pjesma koja donosi suradnju Sergeja Ćetkovića i Stjepana Hausera.

Najveći skok pak zabilježio je Leteći Odred s pjesmom 'Non stop' dok su se na listu vratili Dubioza Kolektiv s 'Himnom generacije' te Đani Stipaničev s novim singlom 'Crna točka'.

Regionalne liste ovoga tjedna u istom su tonu pa su tako Bebek i Oliver na prvim mjestima u Dalmaciji, Slavoniji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju.


Reci što misliš!