Zabava

hr top40

"Ono nešto naše" još uvijek najprodavaniji album u Hrvatskoj

Drugi tjedan zaredom na čelnoj poziciji službene top liste prodaje Hrvatske diskografske udruge, u kategoriji domaćih izdanja, nalazi se najnoviji album Željka Bebeka 'Ono nešto naše’.

Aktualni singl s ovog albuma ‘Ako voliš ovu ženu’ koji izvodi s Oliverom Dragojevićem također je drugi tjedan zaredom na prvom mjestu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40, a imajući u vidu uspjeh albuma za očekivati je da će i druge pjesme s ovog izdanja nastaviti pohod na top liste.

Najdugovječnije izdanje top liste prodaje ’40 najvećih klapskih hitova’ u izdanju diskografske kuće Scardona, ovoga puta smjestilo se na drugo mjesto i to nakon čak 85. tjedana na listi. Mia Dimšić je pak ovaj tjedan s albumom ‘Život nije siv’ na trećem mjestu.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu ponovo je National s albumom ‘Sleep well beast’. Na drugom su Foo Fighters s 'Concrete and gold', dok se u top tri vratio i Ed Sheeran s mega uspješnim albumom 'Divide'.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.


Reci što misliš!