Zabava

Kriva je moda

Uspon prve dame: Evo što je spojilo Melaniju i Donalda Trumpa

Uspon prve dame: Evo što je spojilo Melaniju i Donalda Trumpa
AP

Od svih detalja iz života obitelji Trump najviše zanimanja izazvao je onaj koji otkriva način na koji su se upoznali sadašnji predsjednik i slovenska ljepotica te čemu mogu zahvaliti to što su se sreli

Veliku pažnju javnosti izazvao je CNN-ov specijal 'Melania Trump: Uspon prve dame', koji prati život slovenske ljepotice, no najveće zanimanje izazvao je način na koji su se upoznali Trumpovi. Bivša slovenska manekenka koja se s 19 godina uputila u Ameriku kako bi ostvarila karijeru modela nije ni sanjala da će jednoga dana postati prva dama

Otkad je postala prva dama, Melania Trump prošla je trnovit put. Špekulira se da trenutno najpoznatija žena u Americi nije najsretnija zbog svoje nove uloge, a muku joj zadaju i dizajneri koji dvoje o tome je li suradnja s Trumpovom ljepšom polovicom ispravan potez ili možda ipak nije. Najnoviju pažnju javnosti izazvao je CNN-ov specijal 'Melania Trump: Uspon prve dame' (Melania Trump: The Making of a First Lady) koji se bavi njezinom trenutnom pozicijom, kao i životom prije nego što je postala prva dama.

Krivac za njihovo poznanstvo je - moda. Melania Trump, tada Knavs, svog je 24 godine starijeg supruga upoznala na partyju u klubu Kit Kat na Manhattanu uoči Tjedna mode u New Yorku 1998. godine.

'Upoznali smo se na modnom partyju koji je organizirao blizak prijatelj tijekom Tjedna mode', rekla je Melania.

'Zapravo sam trebao upoznati neku drugu djevojku, točnije supermodel. Ali kada sam vidio Melaniju, rekao sam – zaboravi nju, tko je ta djevojka lijevo?', rekao je Trump pokazujući na svoju buduću suprugu.

Istog trenutka odlučio je da mora nabaviti njezin broj telefona, no nije ga dobio. Tek tri mjeseca nakon te večeri Melania je odlučila otići na spoj s Trumpom, a nakon nekoliko mjeseci veze slovenska ljepotica ga je i ostavila. Trumpu je trebalo šest mjeseci da osvoji lijepu Melaniju, a od tada slave 12 godina braka.

Čini se da je CNN odabrao pravi trenutak za emitiranje specijala o Melaniji, barem ako je sudeći prema provedenoj anketi koja pokazuje da čak 52 posto građana ima pozitivan stav o prvoj dami, dok je prije godinu dana to mišljenje imalo tek 26 posto građana.


Reci što misliš!