Lifestyle

od uha do uha

Širok, gotovo nestvaran osmijeh na licu Melanije Trump

Širok, gotovo nestvaran osmijeh na licu Melanije Trump
© Splash/Guliver images

Prva dana Amerike objavila je u četvrtak na svom Twitteru fotografiju snijegom prekrivenog dvorišta Bijele kuće, no pažnju javnosti privukla je jednom znatno rjeđom pojavom zabilježenoj na istoj fotografiji - na njoj stoji uz svoga supruga Donalda, pri čemu su im lica razvučena u širok osmijeh.

Nasmiješeni, i reklo bi se sretan par, pozira na Trumanovom balkonu Bijele kuće s kojega pogled puca na svježim snijegom prekriveni travnjak. Nije Melania imala potrebu posebno se osvrtati niti na jednu od pojava, te je svojim pratiteljima uputila tek pozdrav iz Bijele kuće.

Prema pisanju Peopla, Melania je prestala skrivati bijes zbog neprestanih kontroverzi koje su se nanizale u Bijeloj kući, vezane uz njezinog muža i predsjednika SAD-a.

Melania se znatno rjeđe od svog supruga obraća putem društvenih medija, a u njezinim obraćanjima, piše tportal, nedostaje bombastičnosti koja se može vidjeti kod njega.

Tu i tamo zna podijeliti njihovu zajedničku fotografiju ili videozapis sa službenih događanja, a posljednji put prizor nasmiješenog prvog para SAD-a mogao se vidjeti u prosincu na službenoj božićnoj fotografiji, zaključak je.


Reci što misliš!