Zabava

Super mama

Dva puta zaredom rodila trojke začete prirodnim putem

Dva puta zaredom rodila trojke začete prirodnim putem

Šanse da se prirodnim putem začnu trojke iznose 1:8.000, a Victoriji Lasiti i njezinu suprugu Timu to je uspjelo čak dva puta

Tridesetdevetogodišnja Victoria Lasita iz Ohia danas je drugi put rodila trojke, začete sa suprugom Timom prirodnim putem. Svi svjetski mediji prenijeli su ovu neobičnu i lijepu vijest, a struka kaže kako su ovakvi slučajevi prava rijetkost.

Ponosna mama Victoria i njezina tri sinčića (Foto:AP)

Jedan je dječačić težak 1,9 kg, a druga dvojica imaju preko dva kilograma. Rođeni su carskim rezom, a liječnici kažu da su mali momci zdravi i da će dobro napredovati.

Šanse da se prirodnim putem začnu trojke iznose 1:8.000, a Victoriji Lasiti i njezinu suprugu Timu to je uspjelo čak dva puta.

Supružnici Lasita u braku su šest godina, a majku i oca te trojicu malene braće s nestrpljenjem čekaju prve trojke - dvije sestrice Jessica i Jillian te braco Brian, koji će ubrzo slaviti svoj četvrti rođendan.

Sretni roditelji kažu kako su htjeli još jedno dijete, da ih u kući bude paran broj, ali eto, želja im se ostvarila pa su umjesto planiranih četvreo, ukupno dobili šestero mališana. Puna kuća radosti!


Reci što misliš!