Zabava

Koncert

Lenny Kravitz 24. srpnja u Beogradu

Lenny Kravitz 24. srpnja u Beogradu

Lenny će u veljači objaviti novi album pod nazivom It's Time for a Love Revolution za diskografsku kuću Virgin

Leonard Albert Kravitz, poznatiji kao Lenny Kravitz, kako je najavljeno, održat će koncert iduće godine u Beogradu, tj. 24. srpnja u Beogradskoj areni.

Prema pisanju dnevnika Blic, koncert slavnog američkog glazbenika, autora velikih hitova poput Are You Gonna Go My Way, Fly Away ili Rock 'n' Roll Is Dead, ali poznatog i po vezama s mnogim poznatim ljepoticama (Lisa Bonet, Adriana Lima, Natalie Imbruglia, Nicole Kidman, Vanessa Paradis, spomenimo samo neke) održat će se na ljeto, tj. 24. srpnja u Beogradskoj areni.

Inače, Lenny će u veljači objaviti novi album pod nazivom It's Time for a Love Revolution za diskografsku kuću Virgin.

Zanimljivo je da je 43-godišnji glazbenik odsvirao sam gotovo sve instrumente. Na novom albumu, snimanom u studijima na Bahamima, u Miamiju, Parizu i New Yorku naći će, između ostalog i pjesme Bring It On, Luv Luv Luv i Will You Marry Me za koju je rif nastao, kaže Kravitz, još u vrijeme Are You... 1993. godine.

Na nadolazećoj turneji Lenny je najavio i moguće koncerte iznenađenja te svirke u klubovima.

'Volim svirati u manjim klubovima jer mogu izbliza vidjeti kako se ljudi zabavljaju. Zapravo sam želio snimiti dvostruki album, no zbog nekih problema s izdavačem, tu ideju nisam realizirao. Sve u svemu, mislim da je materijal jako zanimljiv i kvalitetan', rekao je Kravitz, prenosi ABC News.

Nadajmo se da će Kravitz na svoju listu koncerata sljedeće godine možda uključiti i Zagreb, gdje je u lipnju 2004. trebao održati koncert u Domu sportova koji je na veliku žalost njegovih fanova bio otkazan.


Reci što misliš!