Zabava

Karneval

Zadrom vlada mladi "Grdonačelnik" Niko

Zadrom vlada mladi

Započeli su dani karnevala u Zadru koji će trajati do utorka, 05. veljače

"Radili ste koliko ste znali, ali rezultati su vam mali! Budite Kolega, izađite vani, vašoj vlasti odbrojili su se dani!" vikale su maškare danas s Narodnog trga gradonačelniku Kolegi koji se na kraju ipak nije pojavio na balkonu već je ulogu domaćina preuzeo Radovan Dunatov, pročelnik za kulturu, prosvjetu i sport.

Dunatov je pozvao novog mladog Grdonačelnika Niku u Gradsku vijećnicu i predao mu ključ grada da njime vlada sljedećih 5 dana. Izabrano je novo Poglavarstvo na čelu sa maskiranim pročelnicima odjela bezrazložne gradnje, odjela za komunalni nered i dodjelu luke Slovencima, odjela za provizije, odjela za premještanje novca poreznih obveznika...

Karnevalska povorka okupila se u 11 sati na Branimirovoj obali i krenula prema Narodnom trgu gdje je došlo do primopredaje vlasti. Povorku je pratila Gradska glazba i Pakoštanske mažoretkinje.

Činom predaje ključa grada započeli su Dani karnevala u Zadru koji će trajati do utorka, 05. veljače, prepuni bogatih programa i s mnoštvom zabave za Zadrane i njihove goste.


Reci što misliš!