Zabava

Baby boom

Gwen Stefani pokazala trudnički trbuh

Gwen Stefani pokazala trudnički trbuh

Sudeći po veličini trbuha, Gwen bi uskoro na svijet mogla donijeti svoje drugo dijete

Gwen Stefani je u svom domu u Los Angelesu pripremila party povodom dolaska druge bebe. Dok je dočekivala goste, krasio ju je veliki osmijeh, a razlog tome je trudnički trbuh koji otkriva da još jedna celebrity beba uskoro dolazi na svijet.

Pop zvijezda koja titulu ikone stila sigurno neće izgubiti ni za vrijeme druge trudnoće zablistala je u dugoj lepršavoj haljini s cvjetnim uzorkom, a sjajan modni dodatak bio je njezin suprug Gavin Rossdale.

Toplo poslijepodne u L.A-u bio je dobar izbor za druženje s Davidom Arquetteom, mužem Courtney Cox te bivšim dečkom i kolegom iz benda No Doubt Tonyjem Kanalom. Dečki su je razveselili darovima za bebu koja je na putu.

Sudeći po veličini trbuha, Gwen bi uskoro na svijet mogla donijeti svoje drugo dijete. Njezino prvo dijete, sin Kingston u svibnju će navršiti dvije godine.

Nedavno je izjavila da je Kingston nije puno promijenio, no učinio ju je puno boljom osobom. Bivša pjevačica benda No Doubt otisnula se u solo vode, a karijeru je nastavila i nakon rođenja prvog djeteta. U ulozi majke izvrsno se snalazi, pa će vjerojatno i nakon druge bebe nastaviti nizati hitove.

Otkačena pjevačica novinarima je povjerila da definitivno želi imati više od dvoje djece te da je 'baš zabavno' pokušavati ostati u drugom stanju. Sudeći po osmijehu na licu njezina supruga Gavina, i on misli isto!


Reci što misliš!