Zabava

Festival Exit

Glumica Juliette Lewis nastupa na Exitu

Glumica Juliette Lewis nastupa na Exitu

Iz "Exita" je priopćeno da će njihov festival ugostiti "najpoznatiju glumicu rock 'n' rolla i najglasniju rockericu Hollywooda

Holivudska glumica Juliette Lewis sa pratećim punk sastavom "Licks" nastupit će 12. srpnja na glavnoj bini festivala Exit u Novom Sadu.

Iz "Exita" je priopćeno da će njihov festival ugostiti "najpoznatiju glumicu rock 'n' rolla i najglasniju rockericu Hollywooda, koja je uzdrmala rock scenu sirovim, glasnim i energičnim rock 'n' rollom".

Poznata po filmovima "Natural Born Killers" (1994), "From Dusk Till Dawn" (1995) i "Strange Days" 1996), Lewisova je u posljednjem ostvarenju i propjevala u stvari "Hardly Wait".

Početkom 2003. godine Lewisova (35) glumačku karijeru stavlja u drugi plan i osniva bend "Licks" s kojima izdaje debi "You're Speaking My Language" (2004) i drugi album "Four on the Floor" (2005).

"Njihovi furiozni nastupi puni su rifova i glasnih bubnjeva koje prati Juliette pjevajući kao da sutra ne postoji. Njena pojava na bini, uvijek u kožnim hlačama, topu i čizmama osvaja publiku i uvijek je tjera da zajedno s njom skače koliko i sama uvijek čini", navode iz "Exita".


Reci što misliš!