Zabava

Skidanje kilograma

Bono na dijeti zbog turneje

Bono na dijeti zbog turneje

Bono i dečki pod hitno moraju na dijetu kako bi vratili dobru kondiciju

Kako se bliži kraj snimanja novog albuma a samim time i početak promotivne turneje, Bono i dečki iz benda moraju početi s tjelovježbom ne bi li stekli kondiciju za predstojeće napore

Novi album grupe U2 'No Line On The Horizon' trebao bi se pojaviti u prodaji u siječnju 2009, a turneja se očekuje negdje u ožujku ili travnju.

No kako je od prethodnog albuma prošlo već četiri godine, tako su se Bono i The Edge, Adam Clyton i Larry Mullen pomalo zapustili.

Štoviše, ovoga ljeta Bono je uživao na francuskoj rivijeri na svojoj jahti, na kojoj je ugostio Brada i Angelinu, te svog dobrog prijatelja Roberta De Nira, pa je za pretpostaviti da nisu pili dijetnu Colu i jeli makrobiotičku hranu.

Osim toga, Bono u svojoj francuskoj vili nerijetko priređuje gurmanske gozbe, pa su i kilogrami nekako došli sami po sebi.

Kako god, s obzirom na to da im 2009. predstoji velika svjetska turneja povodom izlaska novog albuma, Bono i dečki pod hitno moraju na dijetu kako bi vratili dobru kondiciju i skinuli suvišne kilograme.


Reci što misliš!