Zabava

U glumačkim vodama

Mile Kekin - poštar?

Mile Kekin - poštar?

Glazbenik, čiji je glumački talent Brešan javno pohvalio, tijekom listopada boravio je na Visu, gdje je snimao debitantski film režisera Nikše Sviličića "Poštar"

Pjevač Hladnog piva Mile Kekin poslije malih uloga erotomana i mesara na filmu i televiziji glumačku karijeru nastavlja u novom filmu "Poštar", javlja Totalportal.hr .

"Radnja je u jednom malom dalmatinskom mjestu. Glavni lik je poštar koga igra Vedran Mlikota, a ja sam mu pomoćnik, Zagorac Štef, kojega Dalmatinci nikako ne mogu shvatiti iako se on užasno trudi da bude "barba", rekao je Kekin.

Pjevač Hladnog piva je neočekivano počeo glumačku karijeru malom ulogom erotomana Saše u popularnoj hrvatskoj humorističnoj seriji "Bitange i princeze", a potom je zaigrao epizodu bezosjećajnog mesara u srpsko-hrvatskoj koprodukciji režisera Vinka Brešana "Nije kraj".

Glazbenik, čiji je glumački talent Brešan javno pohvalio, tijekom listopada boravio je na Visu, gdje je snimao debitantski film režisera Nikše Sviličića "Poštar", uz glavne glumce Mlikotu i Dolores Lambaša, kao i Aljošu Vučkovića, Franu Lasića i druge.

"Ne bih išao tako daleko i to nazvao glumačkom karijerom. Kada nema novih pjesma i ne radim ništa glazbeno, zanimljivo je otići u druge vode. Onda se sa većim žarom vraćaš glazbi", kaže Kekin.

 


Reci što misliš!