Zabava

Besplatni koncert

Hladno pivo obećava dobar provod Zagrepčanima na Silvestrovo

Hladno pivo obećava dobar provod Zagrepčanima na Silvestrovo

Zagrepčane i sve njihove goste za Novu godinu će na Trgu bana Jelačića zabavljati Hladno pivo.

Mile Kekin pozvao je sve Zagrepčane na besplatan koncert, ne skrivajući zadovoljstvo što će njegov bend uvesti građane u 2014. godinu.

"Jako nam je drago da ćemo nakon puno-puno godina ponovo zasvirati na Trgu bana Jelačića. Vjerujem da će biti puno dekintiranih mladih ljudi kojima će to biti najpovoljniji način da dočekaju Novu godinu, a mi ćemo im garantirati dobro raspoloženje - bez puno politike nego veselo i optimistično u 2014.", rekao je Kekin.

Organizator novogodišnjeg dočeka je Koncertna direkcija Zagreb, a Josip Nalis otkriva kako su izabrali baš Hladno pivo za doček Nove godine.

"Što se Hladnog piva tiče, već zadnje 2-3 godine ideja je Grada Zagreba i Ureda za kulturu da se sa domaćim sastavima ulazi u Novu godinu. Ove godine je na prijedlog Grada odlučeno da bi se u Novu godinu ušlo sa sastavom Hladno pivo", izjavio je Nalis.

Program na glavnom zagrebačkom trgu kreće u 21 sat, a osim Hladnog piva u Novu godinu će Zagrepčane uvesti i drugi zanimljivi izvođači.

"Bit će bend s umjetnicima koji čine Ante Gelo, Franka Batelić, Kristijan Beluhan, Iva Starčević, cijeli niz od 10 mlađih umjetnika koji će se u raznim kombinacijama predstaviti od 21 do početka nastupa Hladnog piva. Nakon ponoći će Hladno pivo održati dio programa, a onda će se ti izvođači vratiti na pozornicu i svirati negdje do 1:30", kaže Nalis.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.