Zabava

Glazba

Nina Badrić oduševila Beograđane

Nina Badrić oduševila Beograđane

Publika, oko 4.000 gledatelja svih generacija, od samog je ulaska pjevačice u dvoranu pa sve do kraja koncerta pjevala sve Ninine pjesme od početka do kraja

Kultni beogradski hram kulture i glazbe - Sava centar, sinoć  je bio premali za sve one koji su željeli ćuti i biti na prvom beogradskom koncertu hrvatske glazbene dive Nine Badrić.

Više od 4.000 obožavatelja ispunilo je sinoć do posljednjeg mjesta beogradski kulturni centar Sava kako bi uživali u vrhunskoj glazbenoj poslastici. Naime, hrvatska pjevačica Nina Badrić sinoć se prvim solističkim koncertom predstavila beogradskoj publici i pritom doslovno ostavila sve bez daha.

Publika, oko 4.000 gledatelja svih generacija, od samog je ulaska pjevačice u dvoranu pa sve do kraja koncerta pjevala sve Ninine pjesme od početka do kraja čime je bila iznenađena i sama pjevačica.

Unatoč predviđenih dva sata koncert je trajao gotovo tri sata, a publika je tri puta pozvala pjevačicu natrag na pozornicu, isprativši je velikim pljeskom i ovacijama.

Nini su se na pozornici kao posebni gosti pridružili pjevač Hari Varešanović s kojim je nedavno snimila pjesmu "Ne mogu ti reći što je tuga", Aleksandra Milutinović , -glazbenica i tekstopisac, autorica Nininog  hit „Da se opet tebi vratim“.

Hari Varešanović i Nina Badrić na pozornici su izveli pjesmu „Ne mogu ti reći što je tuga“, s kojom će se predstaviti na predstojećem Radijskom festivalu.

Poznata po osebujnom stilu, Nina je i ovaj put oduševila u kreaciji od perja hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice.

Vise od stotinu akreditiranih novinara, fotografa i snimatelja iz većine medijskih kuća iz cijele regije koji su pratili koncert potvrdilo je činjenicu kako je Nina Badrić velika zvijezda i izvan Hrvatske.

U koncertu su uživali i poznati gosti među kojima: glazbenik Željko Joksimović i njegova djevojka-tv voditeljica  Jovana Janković, pjevačice Aleksandra Kovač i Goca Tržan, glumac Ljubiša Samardžić sa suprugom, Branislav Lečić - glumac i bivši ministar kulture RS, mr.Željko Kuprešak - veleposlanik RH u RS, te brojni Ninini prijatelji iz Hrvatske.

Brojni obožavatelji nakon koncerta dočekali su Ninu na izlazu s molbom za autogram ili fotografiranje što je potvrdilo činjenicu da do sljedeceg Nininog koncerta u Beogradu ili nekom drugom gradu u regiji zasigurno neće proći puno vremena.


Reci što misliš!