Zabava

Nova ljubavna veza

Zoran Mamić ljubi manekenku Doris Vrečko?

Zoran Mamić ljubi manekenku Doris Vrečko?

"Doris ne nosi revije iz privatnih razloga, spriječena je"

Iako je proteklih godina nosila gotovo sve revije na Dreft Fashion Weeku, Doris Vrečko ove se godine nije pojavila na tom eventu. Njezin nedolazak potaknuo je mnoge glasine, a jedna od njih posebno je zaintrigirala javnost.

Naime, kako prenosi RTL-ov Exkluziv, Doris nije mogla nositi revije zbog navodne veze sa Zoranom Mamićem, točnije jer je glavna organizatorica, Suzy Josipović, jako dobra prijateljica s Vanjom Mamić koja se friško razvela od sportskog direktora.

 

Tu dezinformaciju demantirala nam je upravo Suzy koja nema pojma od kuda su te glasine krenule.

"Doris ne nosi revije iz privatnih razloga, spriječena je. Ne znam o čemu se radi, ali sigurno znam da nije istina da nije smjela nositi revije zbog Zorana", rekla nam je organizatorica Dreft Fashion Weeka koja Doris izdvaja kao jednu od najboljih manekenki.

"Doris je jedna od mojih najdražih manekenki. To je najpristojnija cura koja radi za mene i nakon svake revije se lijepo zahvali. Divna je djevojka, ali nažalost nije mogla raditi ovaj Fashion Week zbog privatnih razloga koje ja znam, ali pošto ne želim povrijediti njezinu intimu neću ih iznositi u javnost", rekla je za Index Suzy koja navodnu ljubavnu vezu Doris i Zorana Mamića nije htjela komentirati.

Lijepa manekenka, baš kao i Dinamov sportski direktor, danas nisu bili dostupni za komentar.


Reci što misliš!