Zabava

danas u 13 sati u Kulta

Ava Karabatić predstavlja autobiografiju "Ja, nomad"

Ava Karabatić predstavlja autobiografiju
Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon Osijeka, Vukovara, Podgorice, Budve i Dubrovnika Ava Karabatić održat će promociju svoje autobiografije "Ja, nomad" u Zadru danas s početkom u 13 sati na zatvorenoj terasi Caffe bara "Kult" i "Dišpet"

Voljeli je ili ne, s njom je uvijek urnebesno zabavno, njezine su pojedine izjave već i kultne, a svega toga jako dobro je svjesna i Ava, pa je požurila napisati autobiografiju sa svojih samo 28 godina.

Unatoč brojnim kritičarima mora se priznati, napisati knjigu nije lako i ne može to svatko, pogotovo oni koji njezino spisateljsko umijeće izvrgavaju ruglu, a da sami nisu sposobni učiniti ono što ova mlada dama već jest i prije napunjenog trećeg desetljeća svog života.

Svi zajedno trebali bi se dobro zabaviti na promociji autobiografije u kojoj uz Dubrovnik i Split upravo Zadar ima najveću i najznačajniju ulogu. Osebujna Ava Karabatić na predstavljanju ove nesvakidašnje knjige čitati će upravo ulomke koji se odnose na dio njezinog života provedenog u Zadru.

Knjiga, odnosno "najnoviji priručnik za pametne mlade djevojke", kako kaže Ava  imat će pedesetak poglavlja na oko 230 stranica uz 30 ekskluzivnih fotografija, a u prodaji će se naći na samo Valentinovo 14. veljače 2017. godine.
 


Reci što misliš!