Zabava

Glazba

Jinxi oduševili Sloveniju

Jinxi oduševili Sloveniju

Na pozornici Kina Šiška, Jinxi se nisu predstalivi u standardnom izdanji - kao gosti su im se pridružili Astronaut Daddy, na usnoj harmonici gostovao je Neven Mijač , dok im se na gitari pridružio Rista Ibrić, član grupe Plava trava zaborava

Jinx su ovog utorka održali nezaboravan koncert u ljubljanskom Kinu Šiška. U rasprodanoj dvorani Jinx su slovenskim obožavateljima predstavili nadolazeći album Diksilend. Zaboravili nisu niti svoje najveće uspješnice kao niti glazbene goste koji su dodatno začinili izvrstan koncert.

Uz već poznate pjesme ''Da smo se voljeli manje'' i ''Na zub su me uzeli mama'' u kojoj sa Yayom pjeva Astronaut Daddy, predstavili su i potpuno nove pjesme poput: 'Pravo', 'Barakuda', 'Klinci su u redu'.
Ali obožavatelji nisu ostali niti bez njihovih najvećih hitova: 'Na zapadu', 'Na čemu si ti?', ‘Tamo gdje je sve po mom', ‘Strijele na horizontu', ‘Smijem se', ‘Bye Bye Baby Bye', ‘Ljeto'...

Na pozornici Kina Šiška, Jinxi se nisu predstalivi u standardnom izdanji - kao gosti su im se pridružili Astronaut Daddy, na usnoj harmonici gostovao je Neven Mijač , dok im se na gitari pridružio Rista Ibrić, član grupe Plava trava zaborava.

Pomno odabrane skladbe s nadolazećeg albuma ''Diksilend'' te hitovi grupe Jinx koji su već sada postali dio glazbenog nasljeđa, zanimljivi glazbeni gosti i naravno Jinxi u svojem najboljem izdanju; Yaya na vokalu, Coco Mosquito na čelu benda, moćna puhačka sekcija, nepogrešivi instrumenti u svakoj pjesmi oduševili su rasprodanu dvoranu ljubljanskog Kina Šiška i sve posjetitelje poveli u poznati osjećaj radosti koji samo Jinxi mogu proizvesti.

Novi album Jinxa 'Diksilend' u prodaji će se pojaviti krajem ovog mjeseca.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.