Zabava

Poziv

Poziv mladim, neafirmiranim glazbenicima

Poziv mladim, neafirmiranim glazbenicima

U povodu obilježavanja Europskog tjedna mladih (15-21. svibnja 2011. godine), Agencija za mobilnost i programe EU objavljuje: YouthSong, natječaj za izbor najbolje pjesme mladih izvođača.

Ako si/ste: mladi pjevač/ica, bend, DJ, reper ...ili se na bilo koji drugi način baviš glazbenim stvaralaštvom, nisi afirmiran, dosada nemaš
izdan glazbeni album, imaš od 13 do 30 godina i originalni i kreativni glazbeni uradak koji se dotiče teme mladih i njihove svakodnevice - prijavi se na YouthSong!

Svoje uratke u audio ili video formatu pošaljite na CD-u poštom na:
Agencija za mobilnost i programe EU
Gajeva 22
10 000 Zagreb
s naznakom: YouthSong

Rok za slanje prijava: 11. travnja 2011. godine (datum poštanskog žiga)

Prijavi priložite:

• vaše podatke/podatke o svim članovima skupine (ime, prezime, e-mail, telefon, kopija/e osobne/osobnih iskaznica, adresa i ostale informacije za koje smatrate da su važne)
• tekst pjesme
• kratki sastavak do 1000 znakova na temu „Što je pjesnik time htio reći?" u kojem ćete objasniti kako je vaša pjesma povezana s mladima i zašto bismo baš vašu pjesmu trebali odabrati kao najbolju.

Sve pristigle prijave će ocijeniti stručni žiri, a 10 najboljih će biti pozvano na finale, koje će se održati 20. svibnja 2011. godine u Zagrebu (putne troškove pokriti će Agencija za mobilnost i
programe EU).

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade: Originalne statue za pobjednike, karte za IN music festival, promocija pobjedničke pjesme u Hrvatskoj i Europi (kanalima koji su dostupni Agenciji)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.