Zabava

Priznanja i dalje stižu

2CELLOS nastupili sa George Michaelom!

2CELLOS nastupili sa George Michaelom!

Planetarno popularni 2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser u četvrtak su nastupili na najglamuroznijem eventu godine, privatnoj zabavi Eltona Johna u njegovoj kući u Londonu, zvanoj White Tie & Tiara Ball, na kojoj se prikupljaju sredstva za Elton John Aids Foundation.

Na toj su svečanosti prisustvovali gotovo svi najutjecajniji i najbogatiji ljudi na svijetu, kao i poneki članovi kraljevske obitelji i mnogobrojne poznate osobe. Od silnih poznatih osoba koji su bili u publici, naši dečki su prepoznali neke od njih poput Victorie Beckham, Simona Cowella, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley, Anne Hathaway i brojne druge...

Osim što su svirali sa Eltonom, nastupili su i sa George Michaelom izvevši s njim Don't Let The Sun Go Down On Me.

2CELLOS se trenutno nalaze na velikoj Europskoj turneji sa Eltonom Johnom te su upravo obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Između koncerata u Njemačkoj uspjeli su naći i vremena da gostuju na dva najgledanija njemačka tv showa: TV total Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na Sat 1.

Njihov album također obara sve rekorde, te je u samo jedan dan nakon izlaska dostigao 2. mjesto na Njemačkoj top listi za klasiku na Amazonu, i nevjerojatno 1. mjesto na top listi na itunesima!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.