Zabava

Sretno zaljubljena u mlađeg dečka

Jelena Rozga: Ljubav se dogodi kad joj se najmanje nadaš

Jelena Rozga: Ljubav se dogodi kad joj se najmanje nadaš

Ovo ljeto svome dečku nisam baš bila najbolje društvo. Često smo bili razdvojeni, a i u one rijetke zajedničke trenutke unijela sam svoj stres, kaže Jelena

Jelena Rozga je ove godine dosegnula vrhunac glazbene karijere, ali i sreću u privatnom životu. Posljednjih je mjeseci sretno zaljubljena, a u petnaest godina estradne karijere Jelena nikad nije tako blistala, prenosi jutarnji.hr

"Ovo ljeto svome dečku nisam baš bila najbolje društvo. Često smo bili razdvojeni, a i u one rijetke zajedničke trenutke unijela sam svoj stres. Kad sam nervozna, prilično sam nezgodna - planem na sitnicu i vičem. Naravno, tada uvijek nagrabuse oni najbliži - u mom slučaju su to dečko ili mama, ovisi tko me prvi dobije na mobitel. No, sada bi sve trebalo doći na svoje", kaže Rozga.

Kada se prisjeća trenutaka u kojima ju je dečko svojio, kaže pažnjom i ljubaznošću. "Znali smo se dulje vrijeme, a ove godine nam se dogodila ljubav. Ljubav se desi kad joj se najmanje nadaš, a godine tu nisu bitne. Bilo da je mlađi ili stariji, a moj je dečko dosta mlađi od mene, u ljubavnoj vezi je važno da postoji razumijevanje i strast."

Nije otkrila o kome je riječ, ali je naglasila kako nipošto nije riječ o sinu Tončija Huljića. "Konstantno se priča i piše svašta. U medijima su me povezivali s mnogima, i svaki put su me ti tračevi jednako pogodili. Na tako nešto se nikad neću naviknuti", kaže Rozga.

jutarnji.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.