Zabava

Koncert protiv nasilja među mladima

Koncert podrške žrtvama nasilja među mladima

Koncert podrške žrtvama nasilja među mladima

U europskim zemljama ovaj se dan obilježava već dugi niz godina kao Dan srednjoškolaca i studenata

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba u suradnji s Društvom za promicanje glazbe „Zvuk svjetlosti“ je organizator priredbe koja će se održati na Trgu bana Josipa Jelačića, u srijedu, 16. studenog 2011. godine s početkom u 16.00 sati, piše 24sata.hr

Koncert se održava u povodu međunarodnog Dana srednjoškolaca i Međunarodnog dana tolerancije. U sklopu priredbe nastupit će školski bendovi, plesne skupine, a bit će organizirana i modna revija.

U europskim zemljama ovaj se dan  obilježava već dugi niz godina kao Dan srednjoškolaca i studenata, a  Dan srednjoškolaca, po drugi puta će se obilježiti i diljem Lijepe naše.

Ove godine će u priredbi sudjelovati i Društvo za promicanje glazbe “Zvuk svjetlosti” s edukativnim koncertom protiv nasilja među mladima “Nije svejedno”. Početak je predviđen u 20.00 sati. 

U glazbenom programu će  nastupiti sastavi Adastra, Otkazani let i Sane. U edukativnom programu će voditelj Frano Ridjan govoriti o problemu nasilja među mladima. Udruga “Zvuk svjetlosti” nastavlja uspješnu suradnju s Odjelom prevencije MUP-a pa će na Trgu bana Josipa Jelačića biti i štand s promotivnim materijalima za mlade kao i kontakt policajci s kojima će moći razgovarati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.