Zabava

Grad bez ljudi

Idućeg tjedna premijera Severininog dugoočekivanog spota

Idućeg tjedna premijera Severininog dugoočekivanog spota

Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem..., kaže Severina

Severinin aktualni hit singl Grad bez ljudi idućega tjedna doživjet će i svoju video premijeru. Visokobudžetni spot u režiji Darka Drinovca bit će objavljen 20. prosinca u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina, a od podneva na i na severina.tv

Pjesma koja je u svega tri tjedna na društvenoj mreži YouTube preslušana preko rekordnih 2,5 milijuna puta tako će dobiti i svoju ekranizaciju. Uz izvrsne fotografije koje vam donosimo, Severina ekskluzivno za SeveFanClub otkriva više o samome spotu čiju premijeru možete očekivati nadolazećeg utorka:

- Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.

Kao i brojne prethodne i ovaj spot režirao je Severinin, sada već dugogodišnji suradnik i prijatelj, Darko Drinovac.

Spot je nadrealni prikaz emotivnog stanja žene suočene sa spoznajom da će ta samoća možda trajati vječno. Ona korača kroz vodu u praznom gradu, ona prolazi praznim prostorom. Nadrealni prikaz grada/svijeta u kojem živi i nje same u praznom prostoru pokušava prenjeti osjećaj samoće koji ona u pjesmi intenzivno proživljava - opisuje Drinovac.

SeveFanClub/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.