Zabava

Novi singl

Prekrasna Tatjana Šarić u novom spotu Danijela Majcena

Prekrasna Tatjana Šarić u novom spotu Danijela Majcena

Priča o bijegu iz male sredine u veliki grad te snovima o uspjehu možda u inozemstvu nije nešto novo no kada je u pitanju Hrvatska pa i cijelo područje Balkana onda ta priča dobiva potpuno novu dimenziju.

Danijelu Majcenu pod pseudonimom Dani'el upravo su se ti snovi i ostvarili. Danijel je svojim velikim hitom „Safe" sa nadolazećeg albuma naziva The Book Pt. I osvojio MTV-jeve slušatelje te punih 5 tjedana proveo na new entry listi MTV Top 20. Danijelov rad prepoznat je i od strane svjetske glazbene struke te je albumom The Book Pt. 1 ostvario uspješnu suradnju s producentima i inžinjerima iz Los Angelesa, nominiranima za nagradu Grammy, koji ujedno
surađuju s najpoznatijim svjetskim imenima poput Beyonce, Wyclef Jeana, Bruce Springsteena, OneRepublic, Leone Lewis i mnogim drugima, te također i s Wild Cowboys studiom iz Beča i njihovim producentom P. Flo Macheckom, koji je remixirao Alejandro, hit single Lady Gage.

Prije nekoliko dana, Danijel je izdao i drugi single pod nazivom Sorry.

ALBUM VERZIJA

Tekst za singl „Sorry" potpisuju Doron A. Ancar iz Izraela koji ujedno potpisuje i tekst za prvi singl sa albuma imena „Safe", a glazbu je napisao sam Danijel Majcen. Za aranžman se pobrinuo Saša Fišter dok produkciju za ovaj singl potpisuje Kristijan Funarić. Mastering je
realizirao Patrick Flo Macheck za Wild Cowboys iz Beča kao i za prvi singl.

„Sorry" je također doživio i svoje remix izdanje i to u dvije verzije. Prvu verziju potpisuju Ivica Petak & Pavao Karlović dok drugu verziju potpisuje Dalyx.

eZadar vam prvi donosi remix Sorry (Pavao Karlovic & Ivica Petak).

Danijel se već neko vrijeme ozbiljno i posvetio snimanju video spota za singl „Sorry". Ponukan uspjehom video spota „Safe" ponovno je oko sebe okupio fantastičnu ekipu koja je radila na tom video spotu. Stoga je video spot za „Sorry" režirao poznati modni fotograf Marko Grubišić. Za styling se pobrinula Felicita Glavaš u suradnji sa Ivicom Klarićem i Tanjom Bedeković, hrvatskim dizajnerima čiju ćemo odjeću moći vidjeti u spotu, dok je za make up zadužen naš renomirani vizažist Saša Joković.

Ulogu polugole gotičke muze koju ćemo gledati u spotu, preuzela je prekrasna Tatjana Šarić, trenutno najtraženiji hrvatski model među top modnim fotografima a spot će svoju premijeru doživjeti u prvom mjesecu slijedeće godine.

„Moram priznati da sam od početka bio oduševljen samom idejom koju smo imali za spot te su očekivanja zaista bila velika", kaže nam Danijel. „Uživali smo u snimanju. Svaki slijedeći kadar koji smo snimali je nadmašio prethodno snimljeni, a Saša je špricajući cijelo tijelo, glavu i kosu tehnikom air-brusha preko čipke doveo svoje vizažističko umijeće do vrhunca! ", nadodaje dalje Danijel.

„Ovu izrazito zanimljivu tehniku air-brusha preko čipke ne koristim prvi put u svom vizažističkom stažu, ali moram reći da je prvi put koristim na snimanju jednog video spota. Mislim da je cijela ekipa napravila odličan posao te da smo stvorili jedan pomalo mračan ugođaj koji odiše intrigom te nesretnom ljubavi koju muza gaji prema Danijelu", ispričao nam je za eZadar, Saša Joković.

Iz samih fotografija sa snimanje te kadrova spota vidljivo je da se radi o jednom malom umjetničkom djelu koje možemo predstaviti i kao modni spot sa gotičkom temom. Najviše nas je dojmila između ostalog uloga polugole gotičke muze koja je dala poseban „touch" video spotu. Tatjana Šarić koja je utjelovila djevojku u spotu je imala zadatak zavesti Danijela svojim prekrasnim tijelom, a njena golotinja u spotu dala je dozu erotike koja je bila potrebna da u potpunosti prenese senzualnost samih stihova teksta singla „Sorry". „Sorry"
govori o neuzvraćenoj ljubavi i oprostu koji Danijel traži jer njegovo srce pripada nekoj drugoj. Upravo ta emocionalna borba koju Danijelova iskrenost u stihovima stvara najbolje je dočaralo upravo to erotsko mračno okruženje što make up-om, što izvrsnim stylingom video spota režiranim pod Grubišićevom
palicom.

Mi vam donosimo prve ekskluzivne fotografije sa snimanja.

Više na: danijelmajcen.com  te na facebook.com/DanijelMajcen .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.