Zabava

Nakon dvadeset godina rada

Quentin Tarantino odlazi u mirovinu?

Quentin Tarantino odlazi u mirovinu?

'Jednostavno ne želim biti stari redatelj. Želim se zaustaviti u određenom trenutku', rekao je Tarantino za Playboy i dodao: 'Obično su najgori filmovi u filmografijama velikih redatelja oni iz posljednje četiri godine.'

U novom intervjuu Tarantino poručuje da se želi zaustaviti na broju 10, što znači da će imati potrebu ispričati još poneku priču. 'Ako osjetim potrebu, mogao bih se vratiti, ali broj 10 sasvim je zadovoljavajuće umjetničko priopćenje', rekao je 48-godišnji redatelj.

Od Tarantina posljednjih nekoliko godina dobivamo slične izjave: 2009. rekao je da će raditi do 60. godine. 'Volio bih snimiti i romantičnu komediju. Taj žanr je u posljednje vrijeme prognan u geto', izjavio je Quentin, naglasivši da obožavatelji jedva čekaju da vide njegovu verziju romantične komedije i dodajući kako postoji mogućnost da se predomisli o odlasku u mirovinu u slučaju da mu bude dosadno.

Njegov posljednji film, suvremena verzija legendarnog špageti vesterna, 'Django Unchained', dolazi u kina 25. prosinca.

Radnja filma smještena je dvije godine prije građanskog rata u Americi, a prati oslobođenog roba koji se sukobljava sa zlim vlasnikom plantaže. U glavnoj ulozi pojavit će se Jamie Foxx, a glume još Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Kurt Russell i Samuel L. Jackson.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.