Zabava

Stati kad je najbolje

Quentin Tarantino odlazi u mirovinu nakon desetog filma?

 Quentin Tarantino odlazi u mirovinu nakon desetog filma?

Još prije nekoliko godina redatelj Quentin Tarantino najavio je odlazak u mirovinu, a čini se da je ovog puta još ozbiljniji u svojoj namjeri da "ode kad je najbolje".

 

Tijekom razgovora s publikom na American Film Marketu, Tarantino je govorio o svom novom, osmom po redu filmu "The Hateful Eight", ali razvezao se i o mogućem odlasku.

"Ne vjerujem da bih trebao ostati na pozornici dok te ljudi ne zamole da siđeš. Sviđa mi se ideja odlaska u trenutku kad žele još. Smatram da je režija igra za mlade i sviđa mi se ideja pupčane vrpce koja spaja moj prvi i posljednji film. Naravno, ne pokušavam ismijati one koje razmišljaju drukčije, ali želim izaći dok sam još uvijek čvrst. Iza sebe ću ostaviti filmografiju od deset filmova što znači da ću snimiti još dva filma nakon ovog", rekao je Tarantino.

Nedugo nakon toga ipak je ublažio priču rekavši: "To nije urezano u kamenu, ali takav je plan. Ako stignem do desetog film, odradim dobar posao i ne zabrljam, meni to zvuči kao dobar način da okončam staru karijeru. Ako kasnije naiđem na dobar film, neću ga ne snimiti samo zato što sam rekao da neću".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.