Zabava

Ne propustite u Tvornici kulture

Još tri dana do koncerta Macy Gray!

Još tri dana do koncerta Macy Gray!

Ostala su još tri dana do velikog koncerta neo soul kraljice Macy Gray u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture. Najzvučnije američko glazbeno ime koje će ove jeseni posjetiti Zagreb trenutačno se nalazi na dugačkoj svjetskoj turneji.

Neposredno prije Hrvatske nastupit će u Bugarskoj, Rumunjskoj i Grčkoj, a nakon nas koncerti se nastavljaju u Švicarskoj, Japanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinu, Hong Kongu i Koreji nakon koje se vraća u Europu na nastupe u Poljskoj, Francuskoj, Engleskoj i Nizozemskoj. Početak iduće godine rezerviran je američku turneju.

Ova iznimno talentirana glazbenica ovih je dana objavila novi album 'Talking Book' na kojem je obradila sve pjesme sa istoimenog albuma Steveija Wondera u čast četiri desetljeća od izlaska spomenutog klasika. Ovo, svojevrsno 'ljubavno pismo' velikom umjetniku, sadrži Macyne jedinstvene interpretacije među kojima dakako iskaču 'Superstition', 'You Are The Sunshine Of My Life' i 'I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)'.

Paralelno uz glazbenu, Macy već godinama gradi i filmsku karijeru. Posljednja zapažena uloga bila joj je u drami 'The Paperboy' gdje glumi uz Nicole Kidman, Zaca Afrona, Johna Cusacka i Matthewa McConaugheyja. 'The Paperboy' s uspjehom je prikazan na nekoliko festivala od kojih valja izdvojiti one u Cannesu, New Yorku i Torontu.

Vrata Velikog pogona Tvornice otvorit će se u 21 sat kada će publiku početi zagrijavati naš DJ Phat Phillie. Nakon koncerta Macy Gray za DJ pult stat će Tomo Ricov sa svojim sjajnim funk-soul setom. Ulaznice u pretprodaji iznose 180 kuna, a posebne VIP ulaznice 230 kuna. Na dan koncerta, ulaznice su 200 kuna, a one VIP 250 kuna.

Svoju ulaznicu možete kupiti u Tvornici kulture, prodajnim mjestima Eventima i na eventim.hr.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.