Zabava

Seve, mi te volimo! skandirala je publika

Severina provokativnim nastupom oduševila publiku u Beogradu

Severina provokativnim nastupom oduševila publiku u Beogradu

U prepunoj Kombank areni u Beogradu Severina je u subotu navečer održala koncert za pamćenje. Prema pisanju Blica, velika gužva ispred Arene stvarala se i satima prije koncerta. Mahom ženska publika pjevušila je sve Severinine hitove, piše vecernji.hr

Seve, mi te volimo! skandirala je publika što je rasplakalo popularnu pjevačicu. Između dva bloka pjesama istaknula je da suosjeća s ostavljenim i nesretnim ženama. Srbijanski mediji prenose da su atraktivni koncert upotpunile i plesačice s kojim je Severina, ističe Blic, "izazovno plesala".

Dvosatni koncert je počeo s nešto više od pola sata zakašnjenja, a nakon pjesme "Dobrodošao u klub" nizali su se hitovi "Uzbuna", "Lola". Nakon treće pjesme Severina se, prema pisanju Blica, publici obratila riječima: "Što je ovo, nemojte da vam mama da po guzi! Hajde, svi plešimo! Dobra večer, Beograde, dobra večer, lipi moji!".

Novinar Blica dodaje kako osiguranje nije primijetilo je li u Arenu ušao Milan Popović, koji je navodno bio zakupio čitavu ložu za obitelj i prijatelje. Koncertu su nazočile mnoge poznate osobe iz beogradske estrade, javnog i političkog života. Blic piše da su dojmovi o koncertu podijeljeni. Dok jedni smatraju da je nastup vrijedio svakog novca, drugi kažu kako nije bilo specijalnih efekata koji su najavljivani.

VL/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.