Zabava

Traume

Nina Morić: Otac me kao djevojčicu seksualno zlostavljao

Nina Morić: Otac me kao djevojčicu seksualno zlostavljao

Nina Morić za talijansku je televiziju progovorila o traumama iz djetinjstva zbog kojih je otišla iz Hrvatske

'Dok sam bila djevojčica, fizički i seksualno zlostavljao me moj otac', izjavila je danas Nina Morić u intervjuu za talijansku TV postaju Canale 5, a prenosi Jutarnji list.

'Zbog očeva nasilja često sam kao dijete završavala u bolnici. Da bih pobjegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila sam otići iz Hrvatske čim sam dobila priliku. To je ostavilo trag na meni. Cijeli sam život zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obilježilo upravo ružno i nasilno djetinjstvo s mojim ocem. Kao djevojčicu me opetovano silovao', rekla je slavna manekenka i nastavila u jednako strašnom tonu.

'Kao dvogodišnja djevojčica bila sam oteta i zatočena u jednoj garaži. Sa 12 godina imala sam problema sa samoozljeđivanjem jer sam za očeva silovanja krivila sebe...'

Oca nije vidjela pet godina, iako je on navodno pokušavao s njom stupiti u kontakt kako bi vidio unuka. Nina ima namjeru napisati knjigu o traumama koje je proživjela kako bi ohrabrila sve djevojčice koje su žrtve nasilja u obitelji. Istaknula je i da njena majka upoznata s traumama koje je proživljavala zbog oca, piše Jutarnji list.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.