Zabava

Objava neupitna

Nakon 33 godine, hit Freddie Mercurya i Michael Jacksona

Nakon 33 godine, hit Freddie Mercurya i Michael Jacksona

Pjesma "There must be more to life than this" snimljena je 1981. godine za album "Hot Space" grupe Queen.

 

Freddie Mercury posjetio je Michaela Jacksona i snimljeni su vokali, međutim pjesma nije nikada završena pa tako nije niti objavljena na albumu kako je planirano.

Nedovršena verzija pjesme objavljena je 1985. godine, na Mercuryjevom solo albumu "Mr. Bad Guy". Šest godina nakon, Mercury je umro, u dobi od samo 45 godina. Jackson je umro 2009. u dobi od 50 godina.

Ove godine, 33 godine otkad je snimljena, pjesma izlazi na novom albumu grupe Queen, "Queen Forever", najavili su gitarist i bubnjar grupe Queen, Brian May i Roger Taylor, prenosi Sky News.

Album "Queen Forever", kolekcija ljubavnih balada grupe, trebao bi izaći u studenom ove godine.

"Raditi na duetu bilo je kao da vam je netko dao riznicu užitaka, kakve mogu pružiti samo najveći glazbenici. Čuti Michaelov glas, tako živ i dirljiv... bilo je kao da ga slušam uživo, isto kao čuti i Freddiejev glas, moje poštovanje za ovog velikog glazbenika sad je još i veće, a bilo je golemo", rekao je britanski glazbeni producent William Orbit koji je obradio duet za potrebe albuma.

Osim ovog dueta, na albumu "Queen Forever" naći će se još dvije finalne verzije pjesama grupe Queen, koje su isto tako ranije snimljene, ali dosad nisu bile završene: "Let me in your heart again" i "Love kills".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.