Zabava

Posljednja meta

Eminem prešao granice dobrog ukusa

Eminem prešao granice dobrog ukusa

Kako bi si i dalje osigurao prostor u medijima Eminem se drži prokušanog recepta - u pjesmama spominje neke od najvećih pjevačica današnjice i to na izrazito seksualan način.  Njegova posljednja meta je reperica Iggy Azalea za koju kaže da bi ju "silovao i vukao svojim automobilom Humveejem".

 

Riječ je o novoj pjesmi njegovog benda Bad Meets Evil koja se navodno zove "Vegas" a u kojoj slikovito opisuje scene seksa s Iggy. Začinjene su s dosta prostih riječi i izraza koji ponižavaju 24-godišnju Australku.

U istoj se pjesmi 42-godišnji reper dotaknuo i kolegice Nicki Minaj, a na nadolazećem je albumu "SHADYXV" neke od uradaka posvetio i pjevačicama Keshi i Lani Del Rey.

- Šalim se na račun drugih ljudi, šalim se na svoj - nedavno je rekao za časopis Rolling Stone. I tako je gotovo od početka njegove karijere.

Na prošlim su albumima sličan negativan tretman imale i glazbene zvijezde Mariah Carey, Amy Winehouse, Britney Spears, i Christina Aguilera, te starleta Kim Kardashian. Dužan nije ostao niti bivšoj supruzi Kim s kojom ima danas 19-godišnju kćer Hailie. U čak dvije stare pjesme "Kim" i "'97 Bonnie and Clyde" Eminem repa o tome kako ju ubija.

Story.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.