Zabava

Histerične tinejdžerice u očaju: Zajn Malik napušta One Direction

Histerične tinejdžerice u očaju: Zajn Malik napušta One Direction

"Nakon pet nevjerojatnih godina, Zayn Malik odlučio je napustiti One Direction.

Niall, Harry, Liam i Louis nastavit će kao četveročlana grupa i raduju se nadolazećim koncertima na svjetskoj turneji te snimanju njihovog petog albuma koji će izaći ove godine", objavljeno je na stranici One Directiona.

 

"Moj život s grupom bio je više od svega što sam mogao zamisliti. No, nakon pet godina, osjećam da je pravo vrijeme da odem iz grupe. Htio bih se ispričati fanovima ako sam ih razočarao, ali moram učiniti ono što osjećam. Odlazim jer želim biti normalni 22-godišnjak koji se može opustiti i imati privatnost. Znam da imam četiri doživotna prijatelja u Louisu, Liamu, Harryju i Niallu. Znam da će nastaviti biti najbolji bend na svijetu", rekao je Zayn.

"Žao nam je zbog Zaynovog odlaska, ali poštujemo njegovu odluku i želimo mu sjajnu budućnost. Posljednjih pet godina bilo je više nego odlično, toliko smo toga zajedno prošli i uvijek ćemo biti prijatelji. Nas četvorica ćemo nastaviti. Radujemo se snimanju novog albuma i susretu s fanovima na sljedećoj etapi svjetske turneje", stoji u poruci One Directiona.

"Želio bih zahvaliti Zaynu za sve što je učinio za One Direction. Otkako sam ga upoznao 2010., jako smo se zbližili i jako sam ponosan na njega. Vidio sam ga kako odrasta i postaje samouvjereniji i jako mi je žao zbog njegova odlaska. Što se grupe tiče, fanovi se mogu opustiti jer Niall, Liam, Harry i Louis jako su uzbuđeni zbog budućnosti grupe", rekao je Simon Cowell.

Što se fanova tiče, oni vijest nisu prihvatili najbolje, a odlazak je mnoge tinejdžerice duboko pogodio što su otkrile i u komentarima na službenoj Facebook stranici grupe.

Društvene mreže uskoro je preplavio nevjerojatan broj objava ucviljenih tinejdžerica koje žele da svijet vidi, čuje i osjeti njihovu preveliku tugu. Dotične možete pogledati na linku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.