Zabava

Teorije zavjere

Ruske novine: Kate niti nije bila trudna, djevojčicu je rodila surogat majka!

Ruske novine: Kate niti nije bila trudna, djevojčicu je rodila surogat majka!

Ruske novine napale su vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton da je riskirala zdravlje svoje kćeri jer je prebrzo izašla iz rodilišta kako bi se fotografirala. Osim toga, razvili su brojne teorije zavjere vezane za kraljevsku bebu od kojih je najluđa ta ju je rodila surogat majka, piše hot.net.hr

Rusi su zaključili da je nemoguće da je Kate Middleton izgledala tako dobro odmah nakon poroda. Naime, Kate je iz rađaone izašla pet sati nakon što je Kensingtonska palača objavila da se rodila mala princeza.

"Ako je rodila prirodnim putem, onda je to bilo sigurno prije nekoliko dana", smatra jedna od čitateljica istih novina, dok druga tvrdi da Kate u ruci definitivno ne drži novorođenče.

"Pogledajte bebu, lice joj je glatko, stara je najmanje tri dana", komentirale su žene koje, između ostalog, i tvrde da ni uz pomoć najboljeg doktora žena ne može stajati na nogama pet sati nakon poroda.

No, najluđa od svega je teorija da Kate uopće nije niti rodila malenu princezu.

"Rodila ju je surogat majka, a ne ona. Kate je sigurno nosila lažni trbuh. Jednostavno nije moguće hodati par sati nakon poroda i mahati publici", kazala je jedna čitateljica s kojom su se mnoge složile.

Za časopis je komentirala i ginekologinja Olga Perovskaya koja poziva Ruskinje da se ne povode za Katinim primjerom.

"Naravno da je riskantno. No, nadamo se da će beba biti zdrava. U našoj zemlji žene odlaze iz bolnica tri do četiri dana nakon poroda, ako je sve u redu", rekla je doktorica.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.