Zabava

Osvojili su titulu za savršen par, a evo i zašto

Osvojili su titulu za savršen par, a evo i zašto

Otkada je najavljeno da će Kate Middleton ući u kraljevsku obitelj udajom za princa Williama 2011, svjetski mediji prate svaki njihov korak, ali taj pritisak nije ih pokolebao te su pokazali javnosti da su stvoreni jedno za drugo.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea tako su u ovih nekoliko godina postali zlatni par s dvoje djece kojima svi zavide, a Female piše da su prema mišljenju javnosti pretekli Victoriju i Davida Beckhama te osvojili još jednu titulu, onu za savršeni par.

Prema napisima u stranim medijima, tajna njihovog uspjeha je u čvrstim obiteljskim vrijednostima te ljubavi za sličnim aktivnostima poput sporta. Također, oboje imaju više zajedničkih karakternih osobina, kao što je sličan smisao za humor.

 

Često ih se može vidjeti na protokolarnim događanjima kako se šale i smiju, a to su radili i na proslavi svojih zaruka. S obzirom na to da princ William ima svoje interne šale s bratom Harryjem, a isto dijeli i sa suprugom, stručnjakinja za veze slavnih Sloan Sheridan-Williams smatra da su stvoreni jedno za drugo.

Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je za Daily Mail da se na Kate i Williamu može vidjeti da se zbog istih interesa pomalo natječu među sobom, ali zbog toga su još više povezani i imaju čvrst brak.

Otkada su dobili djevojčicu Charlotte, javnost ih voli još više pa ne čudi da su s prvog mjesta za savršeni par izbacili i Beckhamove te Angelinu Jolie i Brada Pitta. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.