Zabava

Zadnja emisija Damina gambita

Nova životna stranica Elizabete Gojan

Nova životna stranica Elizabete Gojan

Elizabeta Gojan večeras će zadnji put voditi 'Damin gambit'. Novinarki je prije tri mjeseca ravnatelj HRT-a Goran Radman uručio otkaz zbog verbalnog delikta i neovlaštenog istupanja.

 

'Dan ću provesti kao i svaki drugi. Nema nikakvog specijalnog opraštanja. Osim toga, odlazim da se vratim', kazala je dobro raspoložena Elizabeta Gojan. Večeras će se emitirati zadnja emisija 'Daminog gambita', njezina autorskog djela u kojem će ugostiti Mariju Sekelez, glumicu i ravnateljicu zagrebačkog dječjeg kazališta Žar ptica. Otkaz doživljava kao novu stranicu u svom životu i kaže da nema predaje.

'Nema odmora, dobila sam otkaz koji me ostavlja bez ijedne lipe. Učinilo se sve da me se ponizi, ali to je u meni izazvalo kontrareakciju. Sad manijakalno tražim nešto kako bih prehranila svoju malu obitelj', ističe Elizabeta koja se ovog ljeta neće odmarati.

'Opet mi je kao na početku karijere, pa nema predaha ni ljetovanja', kaže novinarka koja zbog otkaza nije zamrzila novinarstvo pa ni ne pomišlja na promjenu branše.

'Nudim usluge peglanja pa ako netko mrzi peglanje, možemo se dogovoriti', našalila se.

Na HRT je došla 1987. godine, a ondje je prošla sve stepenice novinarskog posla, od gradskih vijesti, izvještaja s tržnice i reportaža do vođenja vijesti te uređivanja i vođenja Dnevnika te redakcije Vanjske politike, a o svojim danima provedenim na HRT-u ima samo lijepa sjećanja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.