Najveći kulinarski događaj
Pik roštiljada stiže u Knin!
Najveći kulinarski događaj u kojem se amateri zanata u roštiljanju natječu za titulu najboljeg u Hrvatskoj stiže ovu subotu u Knin.
Natjecanje će okupiti najbolje amatere koji će imati priliku pokazati svoje vještine te dobiti priliku ući u finale i osvojiti prestižnu nagradu "Zlatni ćevap" i službeno postati najbolji roštilj majstori u Hrvatskoj.
4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju odvija sepod generalnim pokroviteljstvom PIK-a.
Program počinje u 12.00 sati,a posjetitelji će osim u bogatom gastro-edukativnom programu moći uživati i u bogatom zabavnom programu. Svi ostali moći će kupiti svježe pripremljene grill delicije PIK- a po vrlo pristupačnim cijenama.
Vezane vijesti
-
-
Ministar Šime Erlić uručio je u ponedjeljak, 3. lipnja 2024. godine u Mostaru ugovore u sklopu Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2024. godinu. Uručeno je 88 ugovora o financiranju projekata u ukupnoj vrijednosti 4,2 milijuna eura.
-
Nakon što se u našim krajevima pojavila u studenom 2023. godine, prizori polarne svjetlosti, ponovno su u petak, 10. svibnja bili vidljivi iz svih krajeva Hrvatske, od Istre do Dubrovnika, pa i na kontinentu, od Zagreba do Vinkovaca, a vedro nebo nagradilo je sve one koji su je željeli fotografirati.
-
Spomenari, što su iz starijeg razdoblja, često su bili pisani krasopisom, a crteži rađeni u tušu, olovci, olovci u boji, temperi i akvarelu
Izdvojeno
-
Odlukom općinskog načelnika, Općina Preko i ove će godine umirovljenicima i korisnicima prava u sustavu socijalne skrbi dodijeliti božićnice.
-
Na blagdan svete Lucije učenici Osnovne škole Voštarnica, u pratnji ravnateljice Irene Dukić i učiteljica edukacijskih rehabilitatorica, posjetili su zadarsku gradsku upravu.
-
Dođite u Glazbenu zbirku Gradske knjižnice Zadar u ponedjeljak 16. prosinca na Božićni kviz!
-
Iz zadarske Elektre stiže obavijest o privremenom prekidu u opskrbi električnom energijom u ponedjeljak, 16. prosinca zbog radova prema sljedećem rasporedu
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.