Zabava

The Exit

Manu Chao uz nezapamćenu gužvu održao najluđi koncert na "Exitu"... ikada!

Manu Chao uz nezapamćenu gužvu održao najluđi koncert na

Trećeg dana "Exita" je oboren rekord iz 2007., i na Tvrđavi je, po riječima organizatora, bilo više od 52.000 ljudi, a gužva je bila nevjerojatna.

Tko je bio na koncertu koji je održao Manu Chao, danas sigurno neće moći stajati na nogama, jer ono što je on sa svojim bendom priredio trebalo je vidjeti i preživjeti!

Do sada je "The Prodigy" bio mjerilo za krkljanac na "Main Stageu" ali to je sada već prošlost, Manu je novi kralj, i teško da će ga itko tako skoro skinuti s trona. Ovdje već riječi postaju slabašne i neuvjerljive, jer kako opisati gužvu koja do sada nije viđena na "Exitu"... Ljudi su padali u nesvijest jer zraka nije bilo ni za lijek, udarci u bubrege i rebra, nakon dvadesetog, nitko više nije ni brojao, a gaženje po nogama je bila još najbezbolnija stvar koja vam se mogla dogoditi. A Manu Chao i bend, kao i uvijek, zapalili su publiku, i već ionako usijanu atmosferu.

Kod Manua ritam je sve, a količina pozitivne energije koju on i njegovi fantastični glazbenici odašilju je ogromna, i njoj nitko ne može odoljeti. Žestoko kao što je i počeo, Chao, svirku koja je trajala skoro dva sata završava, naravno, uz velike hitove "Mano negra" - "Mala vida" i "Sidi H'Bibi", piše portal telegraf.rs


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.