Zabava

Mayim Bialik otkriva detalje o 9. sezoni serije "The Big Bang Theory"

Mayim Bialik otkriva detalje o 9. sezoni serije

Nova sezona serije "The Big Bang Theory" s prikazivanjem će krenuti 21.10.2015., dan nakon dodjele nagrada Emmy na kojoj će glavni glumci i tvorci ove humoristične serije sigurno briljirati.

 

Glumica Mayim Bialik, koja glumi Sheldonovu curu Amy, nominirana je za Emmy za sporednu ulogu, a za časopis Seventeen otkrila je neke detalje o novoj sezoni.

"Nastavljamo gdje smo stali", kaže Mayim, koja je u stvarnom životu znanstvenica i jedina glumica na setu koja zapravo razumije o čemu se govori.

Spoiler alert!

Na kraju prošle sezone Amy je odlučila prekinuti sa Sheldonom koji ju je namjeravao zaprositi no to ne znači da će se ti likovi u 9. sezoni izbjegavati.

"Nikako, dapače!", izjavila je Mayim, "Prva epizoda nove sezone je urnebesna jer smo svi prisiljeni biti u istoj sobi. Zaista je duhovito!"

Pretpostavljamo da govori o putu u Las Vegas gdje su se Leonard i Penny odlučili uputiti kako bi rekli sudbonosno "da"...

Izjavila je i kako bi voljela da Sheldon i Amy nastave vezu i da se ona napokon razvije: "Ne želim da ispadne kako se ona stalno žali i prigovara mu. To nije veza!"

Hoće li joj se želje ostvariti, vidjet ćemo uskoro!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.