Zabava

Novopečeni par

Prva fotka privatnog druženja Rozge i Hausera

Prva fotka privatnog druženja Rozge i Hausera

Prije manje od dva tjedna Jelena Rozga priznala je da je u vezi s violončelistom Stjepanom Hauserom, o čemu se šuškalo neko vrijeme.

S obzirom na to da Jelena nikad nije javno govorila o svojim vezama, ali i zbog toga što su se ona i Hauser dotad samo dvaput pojavili zajedno u javnosti (oba puta ciljano pred fotografima), malo je onih koji su stvarno povjerovali u svemirsku ljubav prema članu 2Cellosa.

Kako se plavokosa Splićanka sa svojim dečkom nakon toga gotovo uopće nije pojavljivala u javnosti, niti su objavili ijednu zajedničku sliku, već je njoj bilo važnije objaviti fotografiju u minijaturnim hlačicama, javnost je postajala sve uvjerenija da je cijela priča samo marketinški trik.

Kako bi ih demantirali, Rozga i Hauser izašli su na večeru u jedan zagrebački restoran, a zajedničku fotografiju na Instagramu je objavio Mate Rončević (inače PR menadžer).

Rozga je tom večerom proslavila svoj 38. rođendan, koji je zapravo bio 23. kolovoza, no tada se nije nalazila u Hrvatskoj, već je nastupala u Makedoniji.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.