Zabava

Lijepa pjevačica cvjeta

Jelena Rozga: Uz Stjepana se osjećam kao kraljica

Jelena Rozga: Uz Stjepana se osjećam kao kraljica

Lijepa pjevačica za portal Scena.hr kaže da s violončelistom proživljava ljubavnu bajku

Jelena Rozga sinoć je oduševila publiku sjajnim nastupom na Rujanfestu.

Koncert je već tradicionalno započela pjesmom ‘Bižuterija’ za koju kaže da je obilježila njezinu karijeru.

- I mislim da ona zaslužuje da se s njom otvori koncert – rekla je lijepa pjevačica za portal Scena.hr.

Jelena završava novi album koji će izaći u ožujku 2016. godine. Naglasila je da će novi album biti zanimljiv, a na njemu će biti i lijepih ljubavnih balada. Jelena je za portal Scena.hr naglasila da uživa u ljubavi sa Stjepanom Hauserom, te da joj je to trenutno najljepše što joj se događa u životu.

- Sa Stjepanom mi se dogodila jedna predivna bajka. Jako sam sretna. Skakala bih od sreće svaki put kad spomenem njegovo ime i baš sam zaljubljena i sretna. On je sad u Meksiku na turneji i  jedva čekam da se vrati i da ga vidim – ispričala je zaljubljena pjevačica. Jelena ističe da se u ljubavi sa Stjepanom baš prepustila.

- Uživam. Osjećam se kao nikad u životu, sretna i vesela.  Stjepan je jako duhovit, tako romantičan, nisam upoznala romantičnijeg muškarca. On je tako divan i pazi me. I mislim da je to ono o čemu svaka žena sanja. Pored njega se osjećam kao kraljica – otkrila je Jelena. Dodaje da se emocija ne treba plašiti.

- Nikad nisam držala emocije u sebi i nema ništa ljepše od toga, a posebno kad si zaljubljen. Tada ništa nije teško, nikad nisi umoran, uvijek si nasmijan – naglasila je pjevačica. Jelena nam je otkrila i koju njezinu pjesmu posebno voli violončelist.

- On voli moju staru pjesmu ‘Minut srca tvog’. To je pjesma za njega – romantična je Jelena.

Jučerašnji Rujanfest bio je najposjećeniji.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.