Zabava

Sandra Bullock postala majka djevojčice

Sandra Bullock postala majka djevojčice

Sandra Bullock ponovno je postala majka posvojivši djevojčicu. Portal Radar Online donosi vijest da je Oscarom nagrađena glumica presretna što je postala majka bebe, a kako se ona zove za sada ostaje nepoznato.

Sandra je prije pet godina posvojila sina Louisa, a njegovu sestricu nedavno je donijela u svoj losanđeleski dom, te portal tvrdi da ju je već polako počela pokazivati u javnosti.

Obiteljski prijatelj portalu je također otkrio da će u odgoj bebe biti uključen i Sandrin novi dečko, fotograf Bryan Randall u kojega je jako zaljubljena, a navodno planiraju i zajednički život.

- Sandra je od samog početka jasno rekla Bryanu da traži supruga s kojim bi odgajala djecu. Imala je spremnu papirologiju za posvojiti drugo drugo dijete, ali to je željela napraviti s pravim muškarcem, a za sada on to je. Svi znaju koliko je prestrašena ponovno nekome pokloniti svoje srce, ali Bryan joj je nevjerojatna potpora i divna očinska figura puna ljubavi. Za Sandru on je savršen - rekao je neimenovam izvor blizak 51-godišnjakinji, koja za sada nije željela komentirati posvojenje djevojčice.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.