Zabava

40 godina karijere je iza njih

Parni valjak izdao novi singl

Parni valjak izdao novi singl

Danas u 14 sati na drugom programu Hrvatskog radija premijerno se zavrtio novi singl Parnog Valjka 'Prolazi sve zar ne?'! Još jedna žestoka rokerska stvar u sekundi se uvukla pod kožu fanova legendarnog Valjka, a live verziju budućeg hita s nestrpljenjem očekujemo čuti na električnom koncertu u Domu sportova.

40 godina karijere je iza njih, no Parni Valjak i dalje s jednakim zadovoljstvom priprema iznenađenja za svoje fanove! Ususret velikim obljetničkim koncertima u maloj i velikoj dvorani Doma sportova kojima se neizmjerno vesele, izdali su novi singl i ponovno oduševili svoju vjernu publiku! 'Prolazi sve zar ne?' ubrzo će pronaći svoje mjesto na svim playlistama, a live verzija za manje od mjesec dana zapaliti će Dom sportova - ne sumnjamo!

"Prolazi sve, samo naša ljubav ne, zar ne!" poručio je Hus fanovima Parnog Valjka uz premijeru pjesme koja je, kako kaže, "za sve naše prijatelje koji nas prate godinama".

Koncerti Parnog Valjka u maloj i velikoj dvorani Doma sportova na kojima će Valjak, uz novi singl, tisuće i tisuće fanova oduševiti i nezaboravnim starim hitovima, približavaju se, a ulaznice polako, ali sigurno - nestaju! Nakon što su paketi ulaznica za oba koncerta dva puta puštani u prodaju i oba puta rasprodani prije svih očekivanja, slično očekuje u ulaznice za pojedinačne koncerte. Više od 80% ulaznica za akustični koncert 18. prosinca već je rasprodano, a vrlo brzo planut će i ulaznice za električni koncert koji je zakazan za samo dan kasnije! Zato, ako ovog prosinca želite slavit uz svoj Parni Valjak, ulaznice nabavite - što prije!

Dok ih još ima, ulaznice za rođendanska slavlja Parnog Valjka dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 kuna za električni koncert u velikoj dvorani.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.