Zabava

Zaljubljeni par

Goran Ivanišević i Nives Čanović: Vrući poljupci u Dohi

Goran Ivanišević i Nives Čanović: Vrući poljupci u Dohi
Instagram

Goran Ivanišević trenutačno uživa u Dohi u društvu svoje nove djevojke Nives Čanović, a s njima je i Tomas Berdych, češki tenisač kojeg trenira Ivanišević i njegova supruga Ester Satorova, poznata manekenka

Bivši hrvatski tenisač i legendarni osvajač Wimbledona Goran Ivanišević ludo je zaljubljen. Svoju je novu djevojku TV i radijsku voditeljicu Nives Čanović odveo na odmor u Dohu.

 

Stooo vise smijeha i osmijeha zelim vam u Novoj #lastdayof2016 #justsmile #happynewyear #2017hitme

Fotografiju objavljuje Nives_Canovic (@nivessimpson) Pro 31, 2016 u 5:24 PST

Ivanišević je u Zagrebu boravio kratko kako bi se družio s djecom, sinom Emanuelom i kćerkom Amber koji s mamom Tatjanom provode školske praznike, a potom je otputovao u Dohu s atraktivnom Nives, 35-godišnjom voditeljicom koju ljubi posljednja dva mjeseca. Ondje su dočekali Novu godinu i poljupcem u ponoć poželjeli si sve najljepše u nadolazećim danima, a na suncu i vrućem pijesku uživat će desetak dana.
S njima su slavili popularni češki tenisač Tomas Berdych, kojeg od kolovoza prošle godine trenira upravo Ivanišević, a koji je 10. tenisač svijeta na WTA listi, i njegova lijepa plavokosa supruga Ester Satorova, poznata češka manekenka.
Veselo društvo odsjelo je u Hotelu Four Seasons, a Novu godinu dočekalo u mondenom japanskom restoranu Nobu.
Nives Čanović, koju gledatelji pamte iz glazbenog talent showa 'Zvjezdice', a radijski slušatelji je imaju priliku slušati na Narodnom radiju gdje ima svoju emisiju, prva je Goranova službena djevojka nakon rastave braka od Tatjane Dragović. Prije odlaska u Dohu često su viđani na zagrebačkim ulicama, a uskoro im slijedi i kratak rastanak. Nives će se iz Dohe vratiti u Zagreb, a Goran otputovati u Australiju gdje ga čekaju nove poslovne obveze s Tomasom Berdychom. Do sljedećeg će susreta morati pričekati mjesec dana, ali svi oni koji ih poznaju uvjereni su da će njihova ljubav izdržati te da daljina radi za njih.


Reci što misliš!