Zabava

Ne propustite

Poseban ispraćaj Stare godine: ''Zadnje polne va Kastve na 365 metara''

Poseban ispraćaj Stare godine: ''Zadnje polne va Kastve na 365 metara''

Kastavski hot-dog, ''fažol'' i kuhano vino! Pridružite se provodu zadnje ''polne'' u najveselijem društvu i uživajući u naljepšem pogledu na Kvarneru

Zadnjeg dana ove godine, na Trgu Matka Laginje u Kastvu, od 10 do 14 sati održati će se već tradicionalna humanitarno-zabavna manifestacija ''Zadnje polne va Kastve na 365 metara'' u organizaciji Grada Kastva i Savjeta Mladih Grada Kastva.

Humanitarni karakter ovog događanja zasigurno će i ovaj, četvrti put po redu, biti dodatni motiv druženju, a sredstva prikupljena tim putem bit će donirana Udruzi SRCE Rijeka koja pomaže osobama sa intelektualnim teškoćama.

Donacije se prikupljaju kupnjom bonova ispred Gradske lože, a na nekoliko štandova bit će moguće konzumirati delicije koje pripremaju kastavski humanitaraci.

Kastavski hot-dog, ''fažol'' i kuhano vino Udruge Belica uz slastice koje pripremaju članovi i članice mjesnih odbora začinit će i uveseliti ovo veliko druženje, a svi posjetitelji i posjetiteljice moći će se okušati u aukciji slika i umjetnina kastavskih umjetnika. Prihodi od kupljenih radova također se doniraju u humanitarne svrhe.

U sklopu glazbenog programa, posjetitelje i posjetiteljice zabavljat će Trio Vox, Grejsi, Pumpa band, Shaiones, L S D, DJ Zoki, Gym Dance.

Voditelj programa je Dražen Turina Šajeta.

Pridružite se provodu zadnje ''polne'' u najveselijem društvu i uživajući u naljepšem pogledu na Kvarneru.


Reci što misliš!