Zabava

Boho, hippie, etno, retro...

Počela je Coachella, sve vrvi zanimljivim stylinzima slavnih

Počela je Coachella, sve vrvi zanimljivim stylinzima slavnih

Zadnjih godina sve se više pažnje posvećuje stajlinzima na glazbenim festivalima, a taj trend započeo je na jednom od najpoznatijih glazbenih festivala, kalifornijskoj Coachelli koja u publici okuplja uvjerljivo najveći broj slavnih lica.

Ni ove godina nije izuzetak, a već prvog dana Coachelle travnjacima su se prošetala brojne ljepotice u oskudnim vrućim hlačicama i boho chic izdanjima. Poznati festival ni ove godine nije propustila Paris Hilton koja je prvoga dana festivala odabrala dugu haljinu i to za boho stil pomalo neobične crne boje.

Boho chicu koji je zaštitni modni znak Coachelle bila je vjerna i Kendall Jenner koja se pojavila u kukičanoj haljini s malo izazovnijim gornjim dijelom, gomilom nakita i ravnim sandalama s remenčićima brenda Aquazurra. Manekenka Miranda Kerr odabrala je dugu suknju i top, dok su se za kratke hlačice odlučile glumice Emma Roberts i dugonoga brazilska manekenka Alessandra Ambrosio, ali i legendarna Cindy Crawford koja je na festivalu uživala u društvu supruga.

Moda na Coachelli više nego na bilo kojem drugom glazbenom festivalu pod velikim je utjecajem 70-ih pa tamo uvelike vladaju brušena koža, resice, puno modnih detalja, upadljivog nakita stil kakav su nekad nosila "djeca cvijeća".

Coachella se održava u kalifornijskom mjestu Indio dva vikenda, od 15. do 17. Travnja i od 22. do 24. Travnja, a nastupaju Ellie Goulding, Guns N' Roses, Ice Cube, Calvin Harris...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.