Zabava

Narančasti kombi koji se pretvara u bar

Putujući bar Aperol Spritz krenuo na ljetnu turneju Hrvatskom

Putujući bar Aperol Spritz krenuo na ljetnu turneju Hrvatskom

Aperol Spritz, jedno od najpopularnijih ljetnih pića, ovog će ljeta svojom narančastom bojom i osvježavajućim okusom oduševljavati ljude diljem Hrvatske koji će ga uživati piti u društvu prijatelja, a moći će se naručivati u narančastom putujućem baru Aperol Spritz koji je prošlog vikenda iz Hemingway bara u Opatiji krenuo na svoju turneju po najpopularnijim mjestima za druženje u Hrvatskoj.

Putujući kombi Aperol Spritz tako će posjetiti mnogobrojne barove na Jadranu i kopnenom dijelu zemlje te posjetiteljima, uz pomoć i pratnju vrsnog bariste i atraktivnih hostesa, nuditi ukusno piće Aperol Spritz, dobru glazbu i super poklone!

Ime govori sve: Aperol je savršen aperitiv. Svijetle narančaste boje, ovo piće ima jedinstven okus, zahvaljujući tajnoj recepturi, koja nikad nije bila promijenjena, s dodacima odabranih sastojaka, uključujući gorke i slatke naranče te mnogih drugih biljaka i korijena u savršenim omjerima.

Aperol je piće koje nas podsjeća na talijanski način života, i pije se kao aperitiv ili kao osvježavajući koktel u večernjim satima. Aperol su kreirali braća Barbieri te je prvi put predstavljen 1919. godine na Međunarodnom sajmu u Padovi i ubrzo postao jedan od najdražih likera Talijana.

Ovo piće je lagano, sa samo 11 posto alkohola u volumenu, a njegov bogati, složeni okus proizlazi iz mješavine visokokvalitetnih trava i korijena. Izvorni recept je ostao nepromijenjen i do današnjeg dana je tajna. U 2011. godini, Aperol je lansirao svjetski poznati 3, 2, 1 recept za Aperol Spritz, koje je danas u svijetu najpopularnije društveno piće.

Ovog ljeta, potražite putujući bar Aperol Spritz i uživajte u super popularnom piću koje će vas osvježiti i oduševiti!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.