Zabava

"Soul Food" nedjelje

Kim Kardashian uskoro izdaje kuharicu

Kim Kardashian uskoro izdaje kuharicu

Nakon linije odjeće, mobilne igrice, parfema i slično, kuharica je logičan potez.

Ako slijedite Kim Kardashian na Snapchatu, onda već znate kako se slavna starleta odlično snalazi u kuhinji te voli pripremati ukusne obroke za svoju malu obitelj.

Njezine "Soul Food" nedjelje, već su obožavane kod njezinog supruga Kanyea Westa, ali i bliskih prijatelja Chrissy Teigen i Johna Legenda, koji su također poznati po tome što odlično kuhaju, a lijepa Chrissy nedavno je i izdala kuharicu.

A čini se kako to isto uskoro planira i Kim. Kako prenosi časopis People, bliski prijatelji slavne starlete potiču ju da napiše svoju, za koju smo sigurne kako bi se u rekordnom roku razgrabila s polica.


"Kim je počela puno više kuhati nego ikad u životu te ozbiljno razmišlja o vlastitoj kuharici. To možemo zahvaliti Kanyeu, koji ju potiče na to, jer obožava njezina jela", otkrio je nepoznati izvor.

Trenutno, Kim ispipava teren te provjerava jesu li njezini obožavatelji zainteresirani za tako nešto, objavljivanjem sve više slika hrane na društvenim profilima. Zasad je njihov odgovor i više nego pozitivan, a Kim dobiva savjete i od iskusne Chrissy.


Baš nas zanima koje je Kanyeovo omiljeno jelo...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.