Zabava

Kookbook

Što jede holivudska elita? Kim Kardashian uskoro izdaje kuharicu

Što jede holivudska elita? Kim Kardashian uskoro izdaje kuharicu

Nakon linije odjeće, mobilne igrice, parfema i slično, kuharica je logičan potez.

Ako slijedite Kim Kardashian na Snapchatu, onda već znate kako se slavna starleta odlično snalazi u kuhinji te voli pripremati ukusne obroke za svoju malu obitelj.

Njezine "Soul Food" nedjelje, već su obožavane kod njezinog supruga Kanyea Westa, ali i bliskih prijatelja Chrissy Teigen i Johna Legenda, koji su također poznati po tome što odlično kuhaju, a lijepa Chrissy nedavno je i izdala kuharicu.

A čini se kako to isto uskoro planira i Kim. Kako prenosi časopis People, bliski prijatelji slavne starlete potiču ju da napiše svoju, za koju smo sigurne kako bi se u rekordnom roku razgrabila s polica.

"Kim je počela puno više kuhati nego ikad u životu te ozbiljno razmišlja o vlastitoj kuharici. To možemo zahvaliti Kanyeu, koji ju potiče na to, jer obožava njezina jela"
, otkrio je nepoznati izvor.

Trenutno, Kim ispipava teren te provjerava jesu li njezini obožavatelji zainteresirani za tako nešto, objavljivanjem sve više slika hrane na društvenim profilima. Zasad je njihov odgovor i više nego pozitivan, a Kim dobiva savjete i od iskusne Chrissy.

Baš nas zanima koje je Kanyeovo omiljeno jelo...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.