Zabava

Jednostavno i elegantno

Jennifer Aniston elegantno zavladala crvenim tepihom

Jennifer Aniston elegantno zavladala crvenim tepihom

Holivudska miljenica Jennifer Aniston ove subote primila je počasnu nagradu talijanskog Giffoni Film Festivala pojavivši se u elegantnoj haljini ukrašenoj polka točkama.

Ova holivudska zvijezda za veliki trenutak kao što je dodjela počasne nagrade odabrala je usku crnu haljinu - djelo američke dizajnerice Amy Smilovic, čije kreacije pod okriljem brenda Tibi slavne dame obožavaju nositi.

 

Odabir spomenute haljine za crveni tepih pokazao se punim pogotkom, zahvaljujući kroju i zanimljivim detaljima koji su naglasili savršenu figuru ove slavne glumice.

Neobičan gornji dio haljine suptilno je otkrivao Jenniferin dekolte dok je asimetrični donji dio ukrašen s nekoliko nizova volana pokazivao jednostavne, ali efektne stiletto štikle vatrenocrvene boje.

Vjerna elegantnom i jednostavnom modnom stilu, glumica je od modnih dodataka odabrala tek par naušnica ringova, a cjelokupno svečano izdanje zaokružila je frizurom nemarne punđe iz koje su izvirivali pramenovi.

Zvijezda kultnih 'Prijatelja', osim poziranja na crvenom tepihu, festivalske trenutke odlučila je provesti u davanju autograma i fotografiranju s mnoštvom fanova koji su ju strpljivo čekali ispred crvenog tepiha.

Povodom dobivanja počasne nagrade Jennifer se osvrnula na svoju bogatu filmsku i televizijsku karijeru koja joj je donijela nagrade poput prestižnog Emmyja i Zlatnog globusa za ulogu neponovljive Rachel Green u kultnom sitcomu 'Prijatelji'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.