Zabava

Mia Kovačić i Dušan Bućan

Uskoro kreće peta "Farma"!

Uskoro kreće peta

Uskoro počinje nova sezona popularnog reality showa "Farma", a u nove avanture farmerskog života i ove godine povest će nas voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan.

"Ovo će biti moja peta sezona kako vodim Farmu i jako sam uzbuđena što nas još samo malo dijeli od njenog početka", rekla je Mia Kovačić, zaštitno lice Nove TV te nadodala kako je "Farma"  zaista sjajan projekt koji nas uvijek vraća prirodi i njenom početku te nam pruža mogućnost da zavirimo u doba kako se nekad živjelo bez blagodati modernog života.

Njezin suvoditelj u showu, Dušan Bućan, svoj zanat na farmi u voditeljskoj ulozi ispekao je u prošloj sezoni.

"Osim što Farma pruža natjecateljima priliku da vide kako je to tri mjeseca živjeti udaljen od civilizacije i bez modernih tehnologija, pruža im i mogućnost da nauče nove stvari te testiraju svoje granice. Farma je u svojoj suštini igra i treba igrati po pravilima", rekao je Dušan pred kojim je također veliki izazov – podučiti farmere izdržljivosti, snazi i mentalnoj sposobnosti.

Osim Mie i Dušana, na farmu će povremeno dolaziti i farmer Mentor koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od tri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos od pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihova borba, život, opstanak i suživot na farmi gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni na Novoj TV.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.