Lifestyle

producentica

Uskoro na RTL-u novi tv-show "Život na vagi" u čijoj je realizaciji sudjelovala Antonija Blaće

Uskoro na RTL-u novi tv-show
Marko Prpić/Pixsell

Uskoro će na RTL Televiziji krenuti novi natjecateljski show u kojem će se Antonija Blaće pokazati u novoj ulozi

Za tportal je ispričala kako se snalazi u novoj ulozi, koliko i sama stiže voditi zdrav život, a dotakla se i svoje ljubavi s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem

'Kako mi se za sve zvijezde slažu, tako se nekako dogodio i ovaj projekt. Na dosadašnjim projektima uvijek me zanimalo što se događa iza kamere i sad mi se ukazala prilika da se okušam kao kreativni producent. Nisam prepuštena sebi, uz mene je Danijela Habek, ali sad otkrivam posve drugi svijet u odnosu na vođenje', kaže Antonija.

Danas joj u poslovnom smislu najveći izazov predstavlja upravo njezin korak u produkcijske vode.

'Projekt 'Život na vagi' sigurno nije jednostavan, dosta je opsežan, od castinga do same realizacije, jako su duga snimanja, vrlo je naporan projekt i u emocionalnom, ne samo fizičkom smislu, tako da mi je ovo strašan izazov.

Imam tremu i jedva čekam da krenemo u eter. Kad je riječ o voditeljskim izazovima, zauvijek će mi izazov ostati live emisije jer je to adrenalin koji se ne može s ičim usporediti', ističe. Dodaje da je fan televizije novog doba pa joj je projekt - show ovakve vrste bio poznat od prije.

Kad je riječ o tajnama ženine ljepote, Antonija koja i sama dobiva komplimente na račun svog njegovana izgleda, kaže da je sve stvar privlačnosti duše.

'Pod zadnje najljepše što sam čula je kompliment: 'što si starija, sve si bolja'. To mi je top rečenica! Kako koračam prema četrdesetima, ta mi se spoznaja strašno sviđa', kaže. Tridesete su joj donijele samo najljepše događaje u životu.


Reci što misliš!